Het gezicht achter Mijmerinkt

Ik ben Emma, een illustrator en grafisch ontwerper met een liefde voor de natuur, mooie dingen en creatief bezig zijn.

Tijdens mijn opleiding tot psycholoog leerde ik om goed te observeren en luisteren. Maar ook om creatief en flexibel te zijn, want geen enkel mens is hetzelfde en heeft hetzelfde nodig. Het werken als psycholoog was heel waardevol en leuk, maar langzamerhand merkte dat ik nog liever zelf wilde creëeren. Uit deze wens is in 2018 Mijmerinkt ontstaan.

illustratie ontwerp Emink Studio contact tekening
Emma van Emink Studio maakt een collage ontwerp illustratie trouwkaart
het gezicht achter Emink Studio Emma

Sindsdien mag ik elke dag doen wat ik het liefste doe: het maken van illustraties & ontwerpen! Het ontwerpen van kaarten vind ik heel erg leuk, kleine kunstwerkjes om te versturen en te koesteren.

Ik werk ook graag in opdracht voor particulieren, kleine ondernemers, tijdschriften, en duurzame merken. Je kunt bij mij terecht voor illustraties die aansluiten bij jouw tekst, verhaal of merk. 

Ik ga met aandacht en oog voor detail te werk en wil dat je echt iets speciaals in handen hebt.

Interesse in een samenwerking?

Word jij blij van de dingen die ik maak en sluit mijn stijl bij jou aan? Wil je graag een persoonlijk ontwerp wat met liefde gemaakt is en helemaal bij jou past? Dan lijkt het mij erg leuk om een samenwerking aan te gaan! Stuur een mail met je wensen en/of vragen naar: info@mijmerinkt.nl
Binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie. Ik kijk uit naar je bericht!